Soğuk Kahve Demleme 3 Lt Kahverengi (SKK-03)
Soğuk Kahve Demleme 3 Lt Kahverengi (SKK-03)
Soğuk Kahve Demleme 3 Lt Kahverengi (SKK-03)
Soğuk Kahve Demleme 3 Lt Kahverengi (SKK-03)
Soğuk Kahve Demleme 3 Lt Kahverengi (SKK-03)

Soğuk Kahve Demleme 3 Lt Kahverengi (SKK-03)

Fiyat : ₺18.000,00(KDV Dahil)

- Cold dripperın orta haznesine, kahve taneciklerinin suya karışmaması için yuvarlak ve düz bir filtre kâğıdı koyun.

- Filtre kâğıdının, cam kenarlara iyice yapışması ve kâğıt tadının kahveye geçmemesi için demlemeden önce mutlaka kâğıdı ıslatın.

- Kahvenizi orta dereceye kadar öğütün.

- Orta hazneye öğütmüş olduğunuz 65 gr kahveyi yerleştirin ve bir kaşık yardımıyla kahveyi düzleyin.

- Daha sonra az önce kullandığınız filtre kâğıdından üç dört tane daha alın ve kahvenin üstünü tamamen bu filtre kâğıtlarıyla kaplayın.

- Bu sayede damlayan su direkt kahveye temas etmez ve her taneciğe eşit şekilde yayılır.

- En üst hazneye toplam 3 lt olacak şekilde soğuk su ve buz ekleyin. 1500 ml su, 1500 gr buz kullanabilirsiniz fakat bu kahvenin aşırı soğuk su yüzünden yanmasına sebep olabilir.

- Acı tatlardan arınmak için 2400 ml soğuk suya 600 gr buz koymanızı tavsiye ederiz.

- Ekipmanın suyu damlatma süresini 1-2 saniyede bir damla olacak şekilde ayarlayın.

- Demleme 8 - 12 saat arasında bitecektir.

- Tüm su tükendiği zaman alttaki hazneyi alın ve şişelere boşaltın. Cold brewiniz hazır, dolaba koyup dilediğiniz zaman tüketebilirsiniz.

Paket/Koli : 1

Koli Ebatı   : 54x75x26.5 cm

4 Adet Kahve Seçiniz
Espresso Coffee | This is it ! Özel Bir Asidite | Badem
Filter Coffee – Filtre Kahve Siyah Üzüm | Dengeli
Türk Kahvesi – Turkish Coffee Kadifemsi Bir Kahve Deneyimi
El Salvador – La Majada Bal | Badem | Çikolata
Peru – Kafeinsiz Kahve Bitter Çikolata | Çiçeksi
Brezilya – Bella Giana Kavrulmuş Ceviz | Bal
Guatemala – Antigua Hurma | Karamel | Çikolata
Colombia – Excelso Üzüm | Çikolata
Etiyopya – Acacia Blueberry | Fındık | Esmer Şeker
El Salvador – Finca Atzumpa Yasemin Çiçeği | Kiraz | Çikolata
Guatemala – Rio Azul Elma | Bal | Yeşil Çay
Etiyopya – Banko Gotiti Kayısı | Bergamot | Mandalina
Kenya – Ndaro Pembe Üzüm | Portakal | Kiraz
Tanzanya – Klimanjaro Karamel | Çikolata | Meyvemsi
Costa Rica – Mango Jam Mango | Sıcak Çikolata
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR