Şanti Sifonu 500 Ml (SAN-05)
Şanti Sifonu 500 Ml (SAN-05)
Şanti Sifonu 500 Ml (SAN-05)
Şanti Sifonu 500 Ml (SAN-05)
Şanti Sifonu 500 Ml (SAN-05)

Şanti Sifonu 500 Ml (SAN-05)

Fiyat : ₺2.613,60(KDV Dahil)

Krem ​​şanti ve tatlıların hazırlanmasında, soğuk veya sıcak kullanıma hazır hale getirmek için kullanılır.

Profesyonel kullanım için tasarlanmıştır.

3 adet dekorasyon duyu bulunmaktadır.

Kolay temizlenebilir.

SET İÇERİĞİ;

1- Alüminyum şişe

2- Alüminyum Başlık

3- 3 parça çelik dekorasyon duyu

4- Dekorasyon duyları temizleme fırçası

5- Koruma kapağı

6- Tüp kabı

KULLANMA TALİMATLARI;

1- Krem şanti sifonunu ilk kez veya uzun bir aradan sonra kullanacaksanız; şişeyi önce ılık, sonra da soğuk suyla yıkayın.

2- Şişeyi, iyice soğutulmuş taze krem şanti veya tarifinize bağlı olarak diğer malzemeler ile doldurun. Şişede işaretli olan kapasiteden fazla miktarda doldurmayın. Topaklanmaları önlemek için, şişeye doldurmadan önce malzemenin içindeki katı maddelerin tamamen çözüldüğünden emin olun.

3- Başlıktaki contayı yerleştirin ve başlığı döndürerek şişeye düzgünce kapatın. Şişede vida dişi gözükmüyorsa, kapak düzgün kapanmış demektir. Çapraz kapatma yapmayın.

4- Krema tüpünü (8g N2O), tüp kabına yerleştirin. Orijinal tüpleri kullanmanız tavsiye edilir, ancak Liss veya ISI standartlarındaki 8g N20 tüplerini de kullanabilirsiniz.

5- Tüp kabını, tıslama sesi gelene kadar döndürerek valfe takın. Her dolgu için 1 adet tüp kullanın. Şişeyi dört – beş kez, dik şekilde çalkalayın. İyi soğutulmuş hafif krema veya başka bir karışım kullanırken, on defaya kadar çalkalayın, tüp kabını ve tüpü gevşetin. Gevşetirken duyacağınız hafif tıslama sesi normaldir. Metal tüpü çıkartın. Bu tüpler hurda olarak kullanılabilir ve geri dönüştürülebilirdir.

6- Sıkma işlemi için, dekorasyon duyu aşağı bakacak şekilde şişeyi dik tutun. Duy ile kremayı sıkacağınız yüzey arasında yaklaşık 1 cm mesafe olmalıdır. Hafifçe tetiğe basın, eğer krema yeteri kadar sert değilse şişeyi bir kez daha çalkalayın. Kullanmaya devam ederken yeniden çalkalamayın.

BAKIM TALİMATLARI;

1- Şişeyi temizlemek için keskin veya aşındırıcı nesneler kullanmayın.

2- Sifonu buzluğa veya derin dondurucuya koymayın.

3- Sifonu ısıya (ocak, güneş, mikrodalga v.b.) maruz bırakmayın.

4- Sifonu sadece basınç tamamen kaybolduğunda açın. Tıslama sesi kesilene kadar tetiğe basın.

5- Temizlik sırasında sadece bakım talimatında belirtilen parçaları çıkartın.

6- Tüm parçalar kolayca birleştirilebilirdir. Bu sebeple, güç kullanmanıza gerek yoktur.

7- Güvenliğiniz için, işlem sırasında ürünün üzerine eğilmeyin.

8- Şişenin katı içerikli malzemeler ile doldurulması sebebiyle valfte tıkanmalar meydana gelebilir. Böyle durumlarda şu yolu izleyin: Hiçbir şekilde başlığı çıkartmaya çalışmayın! Şişeyi tezgahın üstüne koyun ve içeriğin dibe çökmesini bekleyin. Sonrasında başlığı kalın bir kumaş ile örtün ve gaz tamamen çıkana kadar tetiğe birkaç kez basın. Eğer hala başlığı gevşetemiyorsanız, ürünü satın aldığınız firma ile iletişime geçin.

9- Dikkat: Sadece orijinal yedek parçaları kullanın! Ürünün parçalarını asla başka ürünlerle veya başka üreticilerin benzer ürünleriyle kullanmayın.

10- Ürün üzerinde değişiklikler yapmayı denemeyin.

11- Mümkünse orijinal tüpleri kullanın.

12- Sifon ve tüpler basınçlı ürünlerdir, kullanırken dikkatli ve özenli olunması gerekir.

13- Ürünü hasarlı şekilde asla kullanmayın.

14- Sifonu ve tüpleri çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayın.

15- Krem şanti sifonu sadece krema ve benzeri sıvı ürünlerin hazırlanması için kullanılabilir.

16- Bu talimat kitapçığını saklayınız.

Paket/Koli : 1/12

Koli Ebatı   : 30x39x35 cm
4 Adet Kahve Seçiniz
Espresso Coffee | This is it ! Özel Bir Asidite | Badem
Filter Coffee – Filtre Kahve Siyah Üzüm | Dengeli
Türk Kahvesi – Turkish Coffee Kadifemsi Bir Kahve Deneyimi
El Salvador – La Majada Bal | Badem | Çikolata
Peru – Kafeinsiz Kahve Bitter Çikolata | Çiçeksi
Brezilya – Bella Giana Kavrulmuş Ceviz | Bal
Guatemala – Antigua Hurma | Karamel | Çikolata
Colombia – Excelso Üzüm | Çikolata
Etiyopya – Acacia Blueberry | Fındık | Esmer Şeker
El Salvador – Finca Atzumpa Yasemin Çiçeği | Kiraz | Çikolata
Guatemala – Rio Azul Elma | Bal | Yeşil Çay
Etiyopya – Banko Gotiti Kayısı | Bergamot | Mandalina
Kenya – Ndaro Pembe Üzüm | Portakal | Kiraz
Tanzanya – Klimanjaro Karamel | Çikolata | Meyvemsi
Costa Rica – Mango Jam Mango | Sıcak Çikolata
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR