Kopat - Basmalı Kalıp Rakam (KPR-10)
Kopat - Basmalı Kalıp Rakam (KPR-10)
Kopat - Basmalı Kalıp Rakam (KPR-10)
Kopat - Basmalı Kalıp Rakam (KPR-10)
Kopat - Basmalı Kalıp Rakam (KPR-10)

Kopat - Basmalı Kalıp Rakam (KPR-10)

Fiyat : ₺198,00(KDV Dahil)

Kullanım Talimatı:

1- Şeker hamurunuzu, 2-3mm kalınlığa gelinceye kadar sert ve düz bir zeminde açın.

2- Kopatı dış disk kısmından tutun. Ön yüzünü şeker hamuruna doğru, hamuru kesip, alttaki yüzeye temas edene dek baskı uygulayın. Kopatı hafifçe sağa sola oynatın. Bu sayede daha net bir kesim elde edeceksiniz.

3- Kopatın üst kısmına bastırıp kabartmalı parçayla hamuru kesin.

4- Kopatı 5 cm kadar havaya kaldırın ve kestiğiniz kalıbı çıkartmak için üst kısmına bastırın.    

Pasta, cupcake, kurabiye ve cake pop dekore etmek için kullanılır.

Kolay kullanımı sayesinde her türlü şeker hamuru ile kullanabilirsiniz.

Paket/Koli : 6/72

Koli Ebatı   : 32x51x43.5 cm 

4 Adet Kahve Seçiniz
Espresso Coffee | This is it ! Özel Bir Asidite | Badem
Filter Coffee – Filtre Kahve Siyah Üzüm | Dengeli
Türk Kahvesi – Turkish Coffee Kadifemsi Bir Kahve Deneyimi
El Salvador – La Majada Bal | Badem | Çikolata
Peru – Kafeinsiz Kahve Bitter Çikolata | Çiçeksi
Brezilya – Bella Giana Kavrulmuş Ceviz | Bal
Guatemala – Antigua Hurma | Karamel | Çikolata
Colombia – Excelso Üzüm | Çikolata
Etiyopya – Acacia Blueberry | Fındık | Esmer Şeker
El Salvador – Finca Atzumpa Yasemin Çiçeği | Kiraz | Çikolata
Guatemala – Rio Azul Elma | Bal | Yeşil Çay
Etiyopya – Banko Gotiti Kayısı | Bergamot | Mandalina
Kenya – Ndaro Pembe Üzüm | Portakal | Kiraz
Tanzanya – Klimanjaro Karamel | Çikolata | Meyvemsi
Costa Rica – Mango Jam Mango | Sıcak Çikolata
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR