Guatemala'nın eşsiz iklim ve toprak koşullarından elde edilen üst kalite Chimaltenango kahvesini sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu kahve, meyvemsi bir lezzete sahip olup özel anaerobik fermantasyon sürecinden geçirilerek benzersiz bir tat profili elde ediyor. Guatemala - Chimaltenango kahvemiz, Anaerobik fermantasyon işleme tekniği sayesinde kahve meyvesinin tüm aromatikliğini fincanınızda hissetmenizi sağlar. Coffee Project olarak, kahve tutkunlarına en kaliteli ürünleri sunmak için titizlikle çalışıyor ve Guatemala'nın en iyi kahvelerinden birini sizlerle buluşturuyoruz.
Menşei: Los Santos
Tür: Cattura
İşlem: Anaerobik Fermantasyon
Rakım: 1700 - 1900 metre
Belirtelim: Chemex | V60 demleme rehberleri için tıklayınız 1) Tadım notları Coffee Project tadım ekibinin, seçiminiz esnasında sizleri yönlendirebilmek için kahvenin aromalarını duyusal olarak benzettiği tadlardır. Haricen bir ilave yapılmamaktadır. 2) Yeni kavrulmuş kahve için değil, Degassing’ini tamamlamış kahve için ısrarcı olunuz. Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. 3) Diğer kahve çeşitleri için buraya tıklayabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.