Son Zamanların En İyisi
Dünya Dışı Bir Kahve Lezzeti - Etiyopya | Supernaturel
İşleme yöntemi Anaerobik Fermantasyon olan bu kahvede, sanki bir kahve değilde bir meyve suyu hem de çok aromatik ve tropikal bir meyve suyu içiyormuş gibi bir lezzet kaplayacak damağınızı. Mango olarak betimlediğimiz bu tropikal meyvesuyu tadı ardından yerini tatlı bir böğürtlen tadına bırakacak. Aftertaste'te ise (yuttuktan sonra ağzınızda bıraktığı tadda) uzun süren bir sıcak çikolata tadı ağzınızda kalacak. Özellikle aromatik kahveleri denemeyi sevenlerin damağını mutlaka buluşturması gereken bir kahve.
V60, Aeropress, Chemex, French Press gibi ekipmanlarla ve 1/16,6 oranında demleyebilirsiniz.
İşlem: Anaerobik Fermantasyon Rakım: 1900 – 2300 m
250 gr almak için tıklayınız
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.