Burundi Kayanza'yı içtiğinizde ilk yudumunuzda meyvemsi tadlar sizi karşılayacak. Kahvede asiditeyi (ekşiliği) seven ve günde birkaç bardak kahve içen biri iseniz keyifle içebileceğiniz bir kahve olacaktır Brundi Kayanza. Tadını tarif edecek olursak: Gövdesi orta-alt, Asiditesi orta-üst başta tatlı bir lezzeti olan bu jahveyi yuttuktan sonra (aftertaste) fındık & ceviz tarzı bir kavrulmuş meyve tadı damağınızda kalacaktır.
Menşei: North of Brundi, Ghombo Commune, Kayanza Province
Varyete: Bourbon
Yükseklik: 1850 - 2000
İşlem: Honey Process
Belirtelim: Chemex | V60 demleme rehberleri için tıklayınız 1) Tadım notları Coffee Project tadım ekibinin, seçiminiz esnasında sizleri yönlendirebilmek için kahvenin aromalarını duyusal olarak benzettiği tadlardır. Haricen bir ilave yapılmamaktadır. 2) Yeni kavrulmuş kahve için değil, Degassing’ini tamamlamış kahve için ısrarcı olunuz. Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. 3) Diğer kahve çeşitleri için buraya tıklayabilirsiniz. 4) Toptan alım için buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.